29 Ekim’de Gözler Türk Bayrağıyla Donanacak!

Opak Lens tarafından Türkiye’de satışa sunulan Elegance Fancy renkli kozmetik kontak lensler geniş ürün seçeneği ve sıra dışı konseptleriyle dikkat çekiyor.

29 Ekim’de Gözler Türk Bayrağıyla Donanacak!
16 Ekim 2018 Salı 10:28

Elegance Fancy renkli lenslerde yer alan çarpıcı şekillerden en fazla tercih edilenlerden biri ise Türk bayrağı.

Türk bayrağı şeklindeki lensler 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi ülkemiz için önemli günlerde ayrıca ülkemizin yurtdışıyla oynadığı basketbol ve futbol gibi spor müsabakalarında ‘fanatikler’ tarafından daha çok tercih ediliyor.

Rutinin dışına çıkmak, ‘gözbebeğimiz’ gibi çok kıymetli olan Türkiye’mizi desteklemek ve vatanla bir bütün olmak için Elegance Fancy Türk Bayrağı lenslerden daha iyisi ve daha ‘millisi’ yok.

Toplam 12 çeşitten oluşan Elegance Fancy’nin çılgın lensleri arasında Türk bayrağı dışında kedi, baykuş, kurt, Elf gözü gibi farklı şekiller mevcut.



Elegance Fancy çılgın lens seçeneklerinden birini alarak, sadece kıyafetinizle değil aynı zamanda gözlerinizle de çarpıcı ve sıra dışı bakışlara sahip olabilirsiniz.

Elegance Fancy kontak lensler özel hammaddesi ve renklendirme tekniği ile gün boyu konfor sağlamanın yanı sıra, 6 aylık kullanım süresi ile uzun bir kullanım ömrüne sahip.

Elegance Fancy renkli lenslerin bakımını da diğer kontak lensler gibi Elegance Aquafresh kontak lens solüsyonları ile kolayca yapabilirsiniz. 

Elegance Fancy hakkında daha fazla bilgiye Opak Lens şubelerinden ya da satış temsilcilerinden ulaşabilirsiniz.





 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.