24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!

"Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." Mustafa Kemal Atatürk

24 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!
24 Kasım 2016 Perşembe 08:58

Öğretmenler Günü,  kutsal öğretmenlik mesleğini icra eden çok değerli öğretmenlerimizi onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür.

24 Kasım 1928, Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür, bu yüzden Türkiye’de her yıl 24 Kasım, Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

24 Kasım Öğretmenler günü, eğitimin ve öğretimin toplumların geleceği açısından önemini hatırlatmak için önemli bir gün, gelecek nesilleri yetiştirmek gibi yüce bir görevi üstlenen, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini inşa eden Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü bizde Optik Gazete olarak Kutluyoruz.





 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.