2018 Bölgesel Kontak Lens Toplantılarının Dördüncüsü Dün Isparta’da Gerçekleşti

Opak Lens ve Bausch+ Lomb işbirliğiyle her yıl düzenlenen bölgesel kontak lens tanıtım toplantılarının 4.’sü, 28 Kasım’da Isparta Barida Hotels’de gerçekleşti.

2018 Bölgesel Kontak Lens Toplantılarının Dördüncüsü Dün Isparta’da Gerçekleşti
29 Kasım 2018 Perşembe 14:39

2018 Bölgesel Kontak Lens Toplantısı Isparta Barida Hotels
İlgili Galeriye Git

28 Kasım Çarşamba günü Opak Lens ve Bausch + Lomb işbirliğinde gerçekleştirilen 2018 bölgesel kontak lens tanıtım toplantısında, optik sektörü ve kontak lens ile ilgili güncel konular ve bilgiler paylaşıldı. Optik sektörünün sorunlarına ve bu sorunların çözüm yollarına değinildi.

Isparta Barida Hotels’de gerçekleştirilen bölgesel kontak lens tanıtım toplantısında ilk olarak Bausch +Lomb Bölge Satış Müdürü Hüseyin Bayburtlu konuşma yaptı.

Daha sonra Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Fatma Küçüktaş, Türkiye ve dünya genelinde görmeye yardımcı araçların güncel durumu, kontak lens ile ilgili sektörel gelişmeler, Türkiye'deki gelişmelerin önündeki engeller, yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin kontak lens konusundaki çalışmalarını etkinleştirme yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

Ardından Opak Lens Cam Eğitim Müdürü Zafer Şibik, Opak Lens'in sunduğu cam ürün grupları olan multifokal camlarda EyeArt ve GP Ultra RX  ve stok camlarda Frequency, GPPlus, Biomedix Crystal'e ilişkin üretim teknolojileri ve kullanım özellikleri, multifokal camlarda yerli üretimin önemi ve kişiye özel üretilen camlarda dikkat edilecek ölçüm teknikleri hakkında konuştu.

Her toplantıda olduğu gibi bu toplantıda da ödüllü bir yarışma gerçekleştirildi. Ödüllü yarışma sonunda kazanan kişilere, Opak Lens tarafından verilen ödüller takdim edildi.

Yarışmada birincilik ödülünü, Uğur Optik’ten Uğur Yılmaz kazandı. Uğur Optik, 3 çift EyeArt Premium HD 1.50 Multifokal cam, 3 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 3 çift 1.56 GPPlus Bluecut kazandı.

Yarışmada ikincilik ödülünü Dilara Optik’ten Hande Nur Çetin aldı. Dilara Optik, 2 çift EyeArt Premium HD 1.50 Multifokal cam, 2 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 2 çift 1.56 GPPlus Bluecut kazandı.

Üçüncülük ödülünü Azra Optik’ten Selçuk Güldal kazandı. Azra Optik yarışmada, 1 çift EyeArt Premium HD 1.50 Multifokal cam, 1 çift 1.56 Biomedix Crystal ve 1 çift 1.56 GPPlus Bluecut ödül kazandı.

Yarışmada birincilik ödülünü Bausch+ Lomb Ticari Operasyonlar Müdürü Hakan Günler,

İkinciye ikincilik ödülünü, Opak Lens Türkiye Satış Müdürü Cem Dinçaslan,

ve üçüncüye üçüncülük ödülünü Bausch+ Lomb Ürün Müdürü Bahar Sevdik verdi.

 
Bölgesel Kontak Lens Tanıtım Toplantıları Gelecek Programı
 


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.