1.60 İndeksli Bluecut Özellikli ve Stoklarda Hazır Türkiye’deki İlk ve Tek Ürün ULTRAVEX

1.60 indeksli ULTRAVEX, kaliteli hammaddesi ve avantajlarıyla göz dolduruyor. ULTRAVEX camların kırılmaya karşı dirençli olması sayesinde özellikle çerçevesiz, faset gözlüklerde ve yarım çerçeveli, nilör gözlüklerde oldukça rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

1.60 İndeksli Bluecut Özellikli ve Stoklarda Hazır Türkiye’deki İlk ve Tek Ürün ULTRAVEX
04 Mayıs 2018 Cuma 16:59

Güçlü Zarif ve Hafif ULTRAVEX!
Eskiden kırılmaz cam seçeneklerinde Polikarbon ve Trivex seçenekleri vardı fakat birinin kalitesinin düşük olması, diğerinin çok pahalı olması kullanıcıların handikapıydı. Oysa 1.60 indeksli ULTRAVEX ile kullanıcılar, hem darbelere karşı dayanıklı hem de görüş kalitesi yüksek camları ekonomik fiyatlara bulabiliyor.
ULTRAVEX, Türkiye’de sadece Opak Lens bünyesinde satılan bir ürün. Bu anlamda ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.



ULTRAVEX’in 3 Önemli Avantajı
1) Abbe değeri 41 olan ULTRAVEX, kendi gözümüz gibi net ve kaliteli görüş sağlıyor.
2) Kırılmaya karşı çok dirençli olduğu için faset ve nilör çerçevelerde kullanıma çok uygun.
3) 1,32 yoğunluk değeri ile hafiflik sağlıyor.

ULTRAVEX’in Diğer Avantajları
ULTRAVEX, diğer kırılma direnci yüksek olan hammaddelerin özelliklerini karşılamakla birlikte kullanıcısına artı avantajlar da sunuyor.
Abbe değeri ve kırılma direnci yüksek olan ULTRAVEX, medikal ve tıbbi cihaz belgeleri veren FDA’dan kırılmazlık onaylı bir cam olma özelliğine sahip.



Geniş Aralıkta ve Daha Geniş Bir Kullanıcı Kitlesine Hitap Ediyor
ULTRAVEX’in dikkat çeken en önemli avantajlarından birisi 1.60 indeksli olmasıdır. Bu ne anlama geliyor? İndex yükseldikçe cam inceliyor. İndexi 1.53 olan Trivex’e göre 1.60 olan ULTRAVEX, daha geniş bir numara aralığı sunuyor. Böylelikle geniş aralıkta, daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

Kolay Kesim ve Montaj Avantajı
Polikarbon ve Trivex’in cam kesme makinalarında kendi modu var. ULTRAVEX ise her makinada rahatlıkla kesilebiliyor. Böylece camın kesimi de, montajı da kolayca yapılabilir. Bu yönüyle gözlükçülerin işini kolaylaştıran, gözlükçü dostu bir cam olma özelliğini kazanıyor.

Bluecut Özellikli ULTRAVEX Camlar
ULTRAVEXler aynı zamanda mavi ışığı kesen bluecut özellikli bir cam. Yeşil antirefleli bu camlar; mavi ışığın dışarıya yansımasını engelleyerek, yansımanın kullanıcının dışındaki kişilerin gözlerini rahatsız etmenin de önüne geçiyor. Camın bluecut özelliği diğer klasik antireflelere göre daha çok yansımaları kırıyor ve böylelikle daha fazla net görüş sağlıyor.


ULTRAVEX camlar hakkında ayrıntılı bilgiyi Opak Lens şubelerinden ya da satış temsilcinizden alabilirsiniz.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu olan Opak Lens Aş, bağımsız ve yerli optik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.