‘Gözde Hatıralar’da İşte Facebook Kazananları!

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan hikayelerde, halkın beğeni oyu ile seçilerek ödülleri almaya hak kazanan isimler belli oldu.

‘Gözde Hatıralar’da İşte Facebook Kazananları!
30 Mart 2017 Perşembe 12:54

Optik Gazete  olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar" isimli metin yarışmamızda facebook beğeni oylamasında büyük ödüllerimizi kazanan yarışmacılarımız belli oldu.

Gözde Hatıralar yarışmasındaki amacımız gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı toplumsal belleğimize aktarmak ve paylaşmaktı. Optik Gazete’ye gelen hikayelerde kimilerinin güldürdüğü, kimilerinin gülümsettiği, kimilerinin hüzünlendirdiği, kimilerinin de öğrettiği bu hatıraların bir araya toplanması gözlükçülük ve optisyenlik mesleğinin ortak hafızasında yer aldı.

Gözlükçü ve Optisyen olarak mesleğimizde her gün farklı ve güzel olaylar yaşamaktayız. Hatıraların çoğu seneler geçmiş olsada hafızalarımızdan silinmiyor. Amacımız optik sektörüne dair hatıraların sadece sizin tarafınızdan bilinmesiyle kalmayıp, paylaşılması ve daha çok kişiye ulaşarak unutulmamasıydı…

31 Ekim 2016 tarihinde hatıraların Optik Gazete’ye gönderilmesiyle başlattığımız yarışmamızda oylamalar 11 Mart tarihinde sona erdi ve facebook beğeni oranları ile kazanan isimler belli oldu.

Jüri oylamasında kazanan isimler ise  çok yakında açıklanacaktır. Hem facebook beğeni oyu ile hem de jüri oylaması ile katılan yarışmacıların ödülleri Mayıs ayında sahiplerine takdim edilecektir. Ödül töreni ile ilgili detaylar çok yakında açıklanacaktır.

Facebook Beğeni Oylamasında Kazanan İsimler


 Yarışmacılarımızın hepsine katılımlarından dolayı teşekkür eder, muhteşem ödülleri kazanan yarışmacılarımızı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.  

Saygılarımızla,


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 7 yıl önce
Yarışma birincisi Şeref beyi başarısından dolayı tebrik ederim. Bu tarz yarışmalarla mesleğimize renk katan ve mesleğin tanıtımında büyük rol oynayan Optik Gazete ekibine ve bu yarışmada bana değerli oylarıyla destekte bulunan herkese çok teşekkür ederim...
Avatar
Şeref Gök - 7 yıl önce
Öncelikle yarışmayı organize eden optik gazete sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederim.Bu ödülü kazanmam için oylama yapan herkese sonsuz teşekkürler... iyiki varsınız...