Gözde Hatıralar "Yusuf Selim Eken"

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda "Yusuf Selim Eken" hatıra metni

Gözde Hatıralar "Yusuf Selim Eken"
25 Ocak 2017 Çarşamba 13:43

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar"  metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak, ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Siz de Optik Gazete facebook sayfasında https://www.facebook.com/OptikGazete  yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. Hatıranızı göndermek için tıklayınız: http://yarisma.optikgazete.com/hatirani-gonder/

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Yusuf Selim Eken" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

     Ben Optikçide elemanım Kemik bir çerçeve sattım 2 ay sonra müşteri geldi çerçevesi gövdeden kırılmış. (  Normal şartlarda garanti dışı )
 Selam yok merhaba yok. İçeri girer girmez , yüksek bir sesle ,  sizin sattınız mal bu işte! burdan aldım kaliteli diye satıyorsunuz bir çuval paramızı alıyorsunuz ama kötü mal satıyorsunuz satarken allıyorsunuz pulluyorsunuz ama hiç dediğiniz gibi çıkmıyor hemen kırılıyor. Bunu garantiye alacaksın. Başka müşterilerde var. Tamam efendim hallederiz dedimse bir 30dk sonra gelebilirseniz yardımcı oluruz dedimse yok adam sayıp sayıştırıyor patron gelince gel diyorum yok. Patronun olsa alır yenisini verir garantiye alır  sen beni kandırıyorsun geçiştiriyorsun…. gibi laflar sayıyor. Sonunda dedi ki Ne kadar bu tekrar alacak olsam dedi. Bende çerçeve ücreti150 TL dedim. Ooo sen pahalı söylüyorsun sen beni mi kandırıyorsun patronun daha aşağı fiyat verir dedi.  Müşterilerden üçü tedirgin oldu ve sonra uğrayalım diye çekip gittiler. Kimisi sessizce çıkıp gitti. Patron geldi çerçeveyi eline aldı bu garanti dışı yenisini vereceğiz abi ücreti 200 tl  dedi ve adam tamam yapın dedi. Hemen alabilir miyim? Dedi. Abi biraz önceki dediklerinin bir kısmını da patrona neden demedim adamda ses seda yok. Ne diyeceğimi bilemedim öylece kala kaldım. Sanki biraz önce moralimi bozan müşterileri kaçıran o değildi.


Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.

 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf selim eken - 7 yıl önce
kardeşime yakışır