Gözde Hatıralar "Sinem Aydın"

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda "Sinem Aydın" hatıra metni

Gözde Hatıralar "Sinem Aydın"
21 Ocak 2017 Cumartesi 13:42

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar"  metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak, ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Siz de Optik Gazete facebook sayfasında https://www.facebook.com/OptikGazete  yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. Hatıranızı göndermek için tıklayınız: http://yarisma.optikgazete.com/hatirani-gonder/

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Sinem Aydın" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

 HER ŞEYİ BÖYLE NET GÖSTERSİN DEMEDİK YA

Optisyenlik eğitimimin artık son düzlüğüne girmiştim.Zorunlu stajlarımız vardı,kendimi zorlaya zorlaya gittiğim..Hele ki stajınızı epey yoğun bir yerde yapıyorsanız bu size iki kat daha zor geliyor.’Acaba nasıl seveceğim bu mesleği,yapabilecek miyim?’ diye düşünür dururdum.Stajımın o karlı gününü unutmak mümkün mü?Hele ki o teyzeyi..
  İlk kez yakın gözlüğü almaya gelmişti o teyze,aynadan kendini ilk kez o kadar net görecekti belliydi oldukça heyecanlıydı çünkü..Kırmızı renkli bir çerçeve seçti önce kendine en gösterişlisinden,sonra ‘en iyi camlarınız hangisi ise onlardan yapın’dedi.Dediği gibi en iyi camlardan gözlüğünü yaptık teslim almaya geldiğinde taktı gözlüğü nasıl,rahat mısınız? Demeye kalmadan ‘ayna verir misin kızım bana’ dedi.Aynayı verdik ve o muhteşem tepkisi ağzından çıktı : ‘Ya benim amma kırışıklığım varmış,bu kadarda her şeyi göstersin demedik ya’ dedi..O an teyzenin bu mutluluğundan sonra sevmeye başladım mesleğimi,iyi ki dedim..


Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.