Gözde Hatıralar Renkleniyor

Gözde Hatıralar yarışmamıza bir yenilik daha getiriyoruz.

Gözde Hatıralar Renkleniyor
17 Ocak 2017 Salı 15:13

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar" metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladıktan sonra büyük ilgi ile karşılaştı ve katılımlar her geçen gün daha da artarak devam ediyor.
 
Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin iyi, kötü, güzel, öğretici, ders verici ve ilham kaynağı olan, bazen tebessüm ettiren bazen duygulanmamıza sebep olan hatıralarımızı paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza bir yenilik daha getiriyoruz.
 
Yarışmamıza katılmak için göndereceğiniz hatıralarınızla beraber optik mağazanızın içten ve dıştan çekilmiş resimlerini de bize gönderirseniz hatıranızı bu resimleriniz ile birlikte yayınlayacağız. Resimlerde siz de yer alabilirsiniz. Bu sayede hatıra metinlerinizi okuyan takipçilerimiz hem güzel vakit geçirmiş olacak hem de sizi ve mağazanızı tanıma fırsatı bulacaklar.
 
Bu imkândan bu güne kadar hatıralarını gönderen diğer yarışmacılarımız da faydalanabilecek, onlar da bize resimlerini gönderirlerse daha önce yayınlanan hatıra metinlerine ekleyeceğiz.
 
Haydi! Durmayın yazın. Hatıralarınız gizli kalıp kaybolup gitmesin, bu güzel meslek hakkında çok önemli çıkarımların yapılmasına katkıda bulunsun, toplumsal hafızada yerini alsın.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.