Gözde Hatıralar "Musa Buldur"

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda "Musa Buldur" hatıra metni

Gözde Hatıralar "Musa Buldur"
14 Şubat 2017 Salı 12:41

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar"  metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak, ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Siz de Optik Gazete facebook sayfasında https://www.facebook.com/OptikGazete  yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. Hatıranızı göndermek için tıklayınız: http://yarisma.optikgazete.com/hatirani-gonder/

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Musa Buldur" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

         Mağazamızın yoğun olduğu saatlerde bir müşteri içeri girdi biz başka müşterilerle ilgilenirken '' nasıl gözlük yapıyorsunuz göremiyorum doktoru da sizide şikayet edicem sizin yüzünüzden kaçkere kaza yaptım'' diye kızmaya başladı yüksek sesle.
      Biz ''amca bi sakin ol bi bakalım neymiş durum anlayalım bi çay için bi soluklanın'' dedik ama amca kararlı kızmaya. Diğer müşteriden müsade isteyip amcadan gözlüğü ve kimliğini istedim sistemden bakıp kontrol edelim dedim ama amca yüksek sesle ''yapıyorsanız doğru yapın işinizi 3 gündür bişey görmüyorum'' diye hayıflanmaya devam etti. Gözlüğü elime almamla olay anlaşıldı; camları yok !! evet yanlış okumadınız gözlüğün camları yoktu... Amcaya dönüp bende yüksek sesle amca gözlüğün camları yok dedim adam neyapıcagını bilemedi ''torunlar oynuyordu tarlada demekki onlar düşürmüş'' dedi. Ah amcam ah hiç mi silmedin camları nasıl farketmedin dedim. Cevap veremedi diğer müşteriler hafifçe gülmeye başladılar. Yüksek astigmatlı bir hastamızdı, durumu tatlıya bağladık korkum diğer müşterilere durumu anlatmaktı, anladılar neyseki. İşini hallettiğimiz amca kapıdan çıkarken son bombayı patlattı ''düzgün taktınız değilmi bi önceki gibi düşmesin'' diye böylede bir anımı sizle paylaşmak istedim. Saygılar...


Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.