Gözde Hatıralar "Burak Aydoğan"

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda "Burak Aydoğan" hatıra metni

Gözde Hatıralar "Burak Aydoğan"
12 Ocak 2017 Perşembe 16:37

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar"  metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak, ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Siz de Optik Gazete facebook sayfasında https://www.facebook.com/OptikGazete  yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. Hatıranızı göndermek için tıklayınız: http://yarisma.optikgazete.com/hatirani-gonder/

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Burak Aydoğan" isimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

2015 yılının bir ağustos gününde mağazamıza orta yaşlı  erkek bir müşteri geldi. Cebinden buruşmuş bir reçete çıkartarak şuna bir bak ,orda yazanlardan bana bir gözlük ver dedi. bende amcaya çay ikram edip hakkının olup olmadığına bakmak için bilgisayara giderken reçete tarihinin 2 ay geçmiş olduğunu gördüm amcaya dönerek durumu anlatmaya çalışsam da amca bir türlü anlamamakta ısrar etti. Sen doktordan daha mı iyi bileceksin adam reçeteyi yazdı tarihte neymiş istediğim zaman alırım niye vermiyorsun bakalım dedi ve ardından bana kızdı söyle bakalım çerçevelerin fiyatları ne kadarmış dedi. bende farklı farkı fiyatlarının olduğunu kalite ve markaya göre değiştiğini söyledim, oda en iyisi kaç para dedi  bende 640.00 tl dedim. Bu arada cebinden bir paket çıkartarak içerisinden yeni bir gözlük çıkartarak buda benim için en değerli bir gözlüktü bu gözlüğü 640.00 tl ye alırmısın dedi.hepimiz şok olduk amcaya kibarca böyle bir alışverişin olamayacağını söyledik.amca bu işe bozularak bir hışımla kalkıp gitti.


Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.