Sevgi Akademi

Sektör : Eğitim Tarih : 7 yıl önce
Telefon : 0850 466 0 555 Faks :
Web Sitesi : http://www.akademisevgi.com
Adres: Fuar 9 Eylül Meydanı, Meydan İş Hanı No:13/801 Konak / İzmir Konak / İzmir
2008 yılında genç ve dinamik bir ekiple, güzellik sektöründeki kalifiye personel ihtiyacını karşılamak amacıyla başlayan serüvenimiz binlerce kişiye meslek ve iş kazandırarak kocaman bir eğitim ve öğretim ailesine dönüştü.

T.C Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak verdiğimiz kurslarla birlikte, ülke sınırlarını aşarak AB ile ortak yürütülen Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi (MEGEP) kapsamında Avrupa Birliği ülkelerinde de geçerli meslek eğitimleri vermeye başladık.

“Daha iyisi, daha özeli” ilkemiz dâhilinde açtığımız özel kurslarla, yetiştirdiğimiz uzman sayısını artırdık. İlerledikçe detaylandırdığımız kurslar, eğitim veren akademik uzman kadroyla, genelden özele dönüştü. Teorik eğitim için Ege üniversitesi akademisyenlerinden de aldığımız destek dâhilinde oluşturduğumuz akademik eğitimci kadrosu ile öğretimin yanında kursiyerlerimize ilkeli eğitimi de sağladık.

Kısa sürede yetiştirdiğimiz uzmanların kalitesi nedeniyle sektörde istihdama daima katkı sağladık. Kendi ayakları üzerinde durabilecek, ufku açık, girişimci kursiyerlerimize düşledikleri işyerleri için danışmanlık ve rehberlik hizmetini ücretsiz sağlıyoruz. Açılacak kursların seçimine büyük önem veren yönetim kadromuz, Estetisyenlik Kursu ile büyük bir açığı kapatırken Güzellik Kursu ile diğer şirketlerle karşılaştırılabilmesi için yetiştirdiğimiz uzman kalitesini gözler önüne seriyor.

Kendimizi sadece güzellik kursu olarak görmüyoruz. Önceliğimiz, uzmanı olduğumuz işi öğretirken, adaylarımızı en ince ayrıntısına kadar güzellik ve bakım sektörüne uzman olarak hazırlayıp, gelir getirecek bir iş imkânı sağlamaktır. Yetiştirdiğimiz uzmanı sektöre adaptasyonunu sağlayıp gerekli rehberliği yapmak, eğitim sonrasında da onu yalnız bırakmamak bizi diğerlerinden ayıran bir başka özelliğimizdir. Rekabetçi, idealist, kendini geliştiren ve işinin uzmanı olarak sektöre kalite getirirken kurumsal yapımızla da kursiyerlerimize güvenilir bir platform sağlıyoruz.

Çok hızlı gelişen güzellik sektörüne paralel olarak kullanılacak cihaz ve ekipmanların teknolojiye uyumlu gelişmesi, bakım ve güzellik ürünlerinin birçok marka altında çeşitlilik yaratması, seçimleri sağlık açısından büyük önem kazanmaktadır.

Uzman kadromuz ve tecrübemizle seçilen cihaz, ekipman ve kullanılan ürünler uzman adayı kursiyerlerimizin sektörde başarısı için önemli bir ayrıntıyı oluşturmaktadır.

Güzelliğin sembolü Güzel İzmir’de bulunan merkezimiz metroya bir dakikalık yürüyüş mesafesinde ve kolay ulaşımlı bir bölgededir.

Amacınız başarıysa sizi de Sevgi Akademi'ye bekleriz..