Otantik Anadolu...

Sektör : Yeme - İçme Tarih : 6 yıl önce
Telefon : 0212 293 84 51 Faks :
Web Sitesi : http://www.otantikanadoluyemekleri.com
Adres: İstiklal Cd. No:80A Beyoğlu / İstanbul Beyoğlu / İstanbul
Müşterilerimize rahat ve huzurlu ortamımızda, müzik eşliğinde lezzetli Anadolu yemeklerimizden Hıngal’ı, Mantı’yı, Gözleme’yi ve Keşkek’i yöresel özelliklerine sadık kalarak sunuyoruz.

Usta şeflerimizin ellerinde hazırlanan ve birbirinden güzel Anadolu yemeklerini keşfetmenin en kısa yolu Beyoğlu İstiklal Caddesindeki Otantik Anadolu Yemekleri‘ne uğramaktır.

En çok tercih edilen Otantik Anadolu Yemeklerimiz mantı, gözleme, hıngal, hünkar beğendi, kıymalı ve patatesli içli köfte ve çorbalardan ise kesme ve yuvarlama çorbasıdır. Bu yemeklerimiz Anadolu’da yenilen en çok yemeklerimiz olduğu gibi Otantik Anadolu Yemekleri’nde de en çok tercih edilen yemeklerimizi oluşturmaktadır..

Menümüz sadece Anadolu Yemekleri değil geleneksel Türk damak tadına uygun zengin menü yelpazesine sahiptir. Ustalarımızın ellerinde pişen lokum gibi etlerden, karışık ızgaralar, tatlılara kadar geniş ve zengin sunumu ile sizleri beklemektedir.

Popüler Anadolu yemeklerinden oluşan özel seçilmiş yemeklerden oluşan favori Otantik Karışık tabağımızı mutlaka denemelisiniz.