Hereke Halı...

Sektör : Tekstil, Giyim ve Ayakkabı Tarih : 8 yıl önce
Telefon : 0312 479 79 00 Faks :
Web Sitesi : http://www.herekehaliyikama.com.tr
Adres: Harbiye Mh. Hürriyet cd. No: 53. 06460 Çankaya / Ankara Çankaya / Ankara
TEMİZLİĞİN ADRESİ
Evinizin en çok görünen yüzü olan halılarınızı temizlemek adına saatlerce emek sarf ediyor lakin görmek istediğiniz temizliğe bir türlü elde edemiyorsanız, işte sizlere bu konuda Hızır gibi yetişecek önerimiz bulunmaktadır. Halı yıkama konusunda eline hiç kimsenin su dökemediği, sektörde bir numara olan ve hiçbir şekilde hizmette sınır tanımayan firma Ankara halı yıkama ile tanışma vakti geldi de geçiyor bile. Sizlere tanıtmış olduğumuz bu halı yıkama firması sayesinde artık o yorucu ve sıkıcı halı yıkama zahmetinden bir çırpıda kurtulabilir hatta deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi bu yükten kurtulabilme olanağına artık sizler de sahip olabilirsiniz. Ev hanımlarının aslında sizin sandığınız gibi sabahtan akşama kadar sadece bir ev temizliği ile uğraştığı konusu tamamen sizlerin kafanızda oluşturmuş olduğunuz dünyada, var olan olaylardır. Ev hanımları çocuk, yemek, ev temizliği, ütü, çamaşır, bulaşık ve daha nelere katlanmak zorundalar. Onlara bir nebze de olsa yardım etmek için kurulan Dikmen halı yıkama firması sayesinde onları bu dertten kurtarabilirsiniz.
Temizlik işlemleri ne şekilde yapılıyor?
Halılar bir evde temiz olması gereken en önemli yerlerden biridir bu kesinlikle herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Özellikle halılar sağlık açısından da temizliği önemli olan yerlerden biridir. Nasıl yani diye soracak olursanız şöyle ki halı dokumasının arasına sıkışmış olan kir ve pastan, onların içerisinde bulunan mikroorganizmalar özellikle küçük çocukların sağlığı açısından önemli derecede zararı bulunmaktadır. Sizlerde bu zararı en aza indirmek ve çocuğunuzun sağlığını güven altına almak istiyorsanız bu isteğinizi hem kolay hem de makul fiyatla gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yerinde halı yıkama hizmeti sayesinde firmanın uzman personelleri evinize kadar gelip temizleme işlemlerini sizlerin gözü önünde yaptığından temizleme işleminin nasıl gerçekleştiğine sizlerde şahit olabilir ve bir kez daha doğru tercih yaptığınızın farkına varabilirsiniz.
Kullanılan her bir temizlik malzemesi %100 bitkisel olup hiçbir şekilde kimyasal bazlı maddeler içermemektedir. Sizlerin sağlığını ve güvenini riske atacak herhangi bir girişimde bulunmamasıyla kendi kalitesini sektörde bir numara olaraktan sergilemektedir. Sizlerde bu temizlikten yararlanmak ve firmanın siz değerli müşterilerine sağlamış olduğu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız herekehaliyikama.com.tr internet adresine girebilir ve tek tık ile temizlikte zirveyi yaşayabilirsiniz.