Eryaman Çiçekçi

Sektör : Eğlence ve Oyun Tarih : 7 yıl önce
Telefon : 4447461 Faks :
Web Sitesi : http://www.eryamancicek.gen.tr
Adres: Orhan Bey Caddesi , Güllü Sokak 10/2 Eryaman / Ankara
Eryaman çiçekçi ve çiçekçilik hizmetleri 30 yılı aşan çiçek tasarımı faaliyetleri boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duymaktadır. Ankara’nın ilçesi Eryaman’da kurulduğu günden itibaren çiçekçilik hizmetleri konusunda uzman kadrosu ile birlikte çiçek tasarımı gerçekleştiren şirketimiz;

Lilyumlar, Güller, Kutu Güller, Kır Çiçekleri, Arajmanlar, Çelenkler, Papatya tasarımları ile evlilik, düğün, nikah, evlilik yıl dönümü, doğum günü ve yeni doğan bebeklere çiçek siparişlerinde Eryaman da çiçek siparişlerinizi en hızlı ve güvenilir şekilde sizin veya sevdiklerinizin adresine ulaştırmaktadır.
Eryaman çiçek siparişleriniz sonrasında;

Taze çiçek, hızlı ve güvenli gönderi, özel arajman ve özel kutu gül tasarım seçenekleri oluşturabilir, isteğinize bağlı olarak çiçeğinizi dizayn ettirebilirsiniz.
Eryaman Çiçekçi olarak , çiçek sektöründe Eryaman da orta ölçekli bir işletmesine rağmen, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede Eryaman çiçekçilik sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
Çiçek tasarım süreçlerinde şirketimizin değişmez prensipleri daima kalite hizmet, tazelik, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.
Çiçek tasarımında başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Eryaman Çiçekçi, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek, sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

Yakup ÖZKILIÇ
Eryaman Çiçekçi

Etiler Mahallesi, Etiler Mahallesi, Eryaman Ayaş Yolu No:93, 06790 Etimesgut/Ankara, 06793 Çiçek Tacı/Etimesgut/Ankara
Tel: 444 74 61

Web: http://www.eryamancicek.gen.tr
E-Posta : [email protected]