Aysu Tekstil...

Sektör : Tekstil, Giyim ve Ayakkabı Tarih : 6 yıl önce
Telefon : 444 6 189 Faks :
Web Sitesi : https://aircosy.com
Adres: Kale Mahallesi 352 Sokak No: 18 / 1 Pamukkale / DENİZLİ Pamukkale / Denizli
Çocuklarımızın seyahatini konforlu sağlayabilmek için bebek arabası modelleri ile araç içerisinde arka koltuğunda güvenle seyahat edebilmelerini sağlamak için bebek oto koltuğu kullanmaktayız.
Çocuğumuza bebek arabası veya oto koltuğu satın alırken boyu , kilosu ve yaşı baz alınarak satın alınıyoruz. Fakat uzun süreli bebek arabası, oto koltuğu seyahatlerinde çocuklarımızın yaşadığı en büyük sıkıntı terleme. Bu yüzden yanımızda yedek kıyafet taşımak zorunda kalıyoruz.
Aircosy işte bu noktada siz değerli ebeyevynlerin en büyük yardımcısı. Çocukların terlemeden ve konforlu seyahat sağlayabilmek için üretilmiş olan aircosy bebek arabası ve oto koltuğu minderi 3 boyutlu hava özelliği ile bebekler ile oto koltuğu ve puset arasında bir hava boşluğu oluşturmaktadır.
Dayanıklı 3 boyutlu kumaş lifelerinden oluşan aircosy puset minderi ile uzun süre kullanabileceğiniz bir bebek arabası aksesuarıdır.
Tüm bebek arabası, puset ve oto koltukları ile uyumlu olan aircosy puset minderi bebek arabası ve oto koltuk modellerine göre uyumludur.
Dış yüzeyinde bulunan organik pamuk özelliği ile aircosy puset minderi hijyen ve rahatlık sağlamaktadır.
Yumuşak dokusu ve hava katmanı sayesinde bebeklerin konforunu sağlayan aircosy puset minderi ile konforlu seyahat imkanı sağlayabilirsiniz.
Aircosy organik terletmeyen bebek arabası ve oto koltuğu kılıfını https://aircosy.com/ adresimizden sipariş verebilir 444 6 189 numaralı Aircosy müşteri hattımızdan bilgi alabilirsiniz.