“We Are Better, Together“ yemek programı

Bir bütünün iki yarısı olan, biz Optisyenlik Müesseselerinin temsilcileri ve siz tedarikçilerimiz;

“We Are Better, Together“ yemek programı
15 Şubat 2014 Cumartesi 07:49

 24 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Kurulu sonucunda yeni seçilen Yönetim Kurulu olarak;

"Optisyenlik Müesseselerimiz, firmalardan ( tedarikçi ) cam ve çerçevenin TEK alıcısıdır ve müesseselerimiz cam ve çerçevenin TEK satıcısıdır" diyoruz.

Bir bütünün iki yarısı olan, biz Optisyenlik Müesseselerinin temsilcileri ve siz tedarikçilerimiz ( ithalatçı ve üretici ) ile "BİRLİKTE DAHA İYİYİZ", "We Are Better, Together" yemek programı düzenlendik.

 

19 Şubat 2014 Çarşamba akşamı İstanbul Florya Develi Restaurant saat 19:00'da yapılacak olan programa katılacak firmaların, davetiyeleri ile ilgili olarak Genel Sekreter Sayın İlker AYAZ ( GSM:5323358038 )'a 17 şubat 2014 tarihine kadar bilgi vermeleri önemle rica olunur.

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu

Genel Sekreteri

İlker AYAZ


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.