Üçüncü Durak Kayseri...

Opak Lens ve Alcon Vision Care’in birlikte organize ettiği Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin üçüncüsü Kayseri’de Hilton Oteli’nde gerçekleştirildi.

Üçüncü Durak Kayseri...
21 Mart 2014 Cuma 13:36

Opak Lens Bilgilendirme Kayseri 2014
İlgili Galeriye Git

 

Kayseri'de bulunan tüm optik mağazaların eksiksiz katılım sağladığı toplantı ile tanıtım seminerlerinin üçüncüsü de başarıyla tamamlandı. Şimdiye dek toplam 430 kişinin katıldığı seminer serisinin üçüncü durağı olan Kayseri'de de katılımcılar bu tip seminerlerin faydasını dile getirerek memnuniyetlerini belirttiler.

 

Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Fatma Küçüktaş'ın kontak lens konusunda temel bilgileri aktardığı sunumun ardından Alcon Vision Care firmasından Erhan Şenkardeşler, Bihter Yalçın ve Tuğba Alpdoğan'ın yaptığı ürün tanıtımları yer aldı. Alcon Vision Care ürünlerinin genel tanıtımının ardından Avrupa ile eş zamanlı olarak Nisan ayında Türkiye'de de kullanıma sunulacak iki yeni ürün ailesinin duyurusu yapıldı. Yeni ürün ailelerine ilişkin ayrıntılı bilgiler çok yakın zamanda Optik Gazete üzerinden sizinle paylaşılacak.

 

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Başkan Yardımcısı Sayın İlker Ayaz şu anda sayıları 5,422 olan optik mağazalar için Sağlık Bakanlığı kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu çalışmaların detaylarını yakın zamanda Optik Gazete sayfalarında okuyabilirsiniz.

 

Kayseri'de bulunan optik mağazaların yüksek katılımı ile çok verimli geçen toplantı sonunda katılımcılar bu tanıtım toplantılarının devamını istediklerini belirttiler.
Opak Lens ile Alcon Vision Care tarafından organize edilen "Kontak Lens Bilgi ve Tanıtım Semineri" serisi aşağıda belirtilen tarih ve illerde devam edecektir.

 

15 Nisan – Adana
16 Nisan – İzmir

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.