TOOMD Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtımı Yapıldı.

TOOMD Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtım Programı 15 Nisan Salı akşamı Kız Kulesi Salonu Üsküdar'da gerçekleşti.

TOOMD Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtımı Yapıldı.
16 Nisan 2014 Çarşamba 21:00

 

TOOMD Sosyal Sorumluluk Projeleri Tanıtım Programı, Dernek Başkanı Sn. Turgut Vardi’nin açılış konuşması ile başladı.

 

Göreve geldikleri günden bu yana dernek olarak yaptıkları çalışmalara kısaca değinen Sn. Vardi ayrıca, güneş gözlüğü temininde daha sağlıklı ve güvenilirliğini anlatmak, işportacılarda ve giyim mağazalarında satılan gözlüklerin gözlerde oluşturabilecek zararlarını topluma anlatmak amaçlı  Sağlık Bakanlığı ile ortak çalışma sonucunda hazırlanan Kamu Spotu’nun tamamlandığını ve reklam kuruluna verildiğini duyurdu.  

Sn. Vardi konuşmasını “Mesleğimizin geleceği için meslektaşlarımızdan maddi ve manevi destek bekliyoruz.” sözleri ile tamamladı.

 Ardından söz alan TOOMD Saymanı Sn. Ramazan Özmutlu İş Sağlığı Güvenliği Acil Eylem Planı hakkında detaylı bilgilendirmeler yaptı.

 

 

      Cibali Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Reçete İnceleme Yetkilisi Sayın Nihat Derindağ SGK İade, İptal Reçeteler ve Cezalar hakkında  detaylı açıklamalarının ardından, katılımcılar tarafından gelen reçete hataları, reçete usulsüzlükleri gibi soruları cevaplandırdı.

 

 

     

TOOMD Başkan Yardımcısı Sn. İlker Ayaz konuşmasına dernek üyelerinin önerileri ve taleplerine mümkün olduğunca cevap vermek için çalıştıklarını belirterek başladı. Birlik olmak, birlikten güç oluşturmak için toplantılara katılımların çoğalmasının fikir ve görüş alışverişleri ile daha verimli çalışmalar yapmak açısından önemli olduğunu belirtti.
 

Kamu Spotu oluşumuna da değinen Sn. Ayaz, bu çalışmaların senede 2 kez yapılacağını bir sonraki çalışmanın da Eylül ayında olacağını açıkladı.

Hazırlanan Güneş Gözlüğü temalı  Kamu Spotu gösterimi katılımcılar tarafından büyük beğeni gördü. Bu ve ileriye yönelik çalışmaların oluşması ve devam edebilmesinin büyük bütçeler gerektirdiğini ve tüm üyelerin destekleri ile daha sağlam ve daha hızlı yürüyebileceklerini belirten Sn. Ayaz'ın katılımcılar tarafından gelen soruları yanıtlamasının ardından program sona erdi.

 

 Optik Gazete olarak bizleri davet eden TOOMD Yönetim Kurulu‘na Teşekkür Ediyor, Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.