TOD 37. Bahar Sempozyumu

'Göz Hastalıkları Tanı ve Tedavilerinde İpuçları ve Püf Noktaları"

TOD 37. Bahar Sempozyumu
20 Mayıs 2014 Salı 06:09

 Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi'nce, her yıl düzenlenen ve bu yıl 37.sini gerçekleştirilecek Bahar Sempozyumu, 23-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Grand Cevahir Otel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek, derneğin İstanbul şube başkanı Dr.Ercan Sağlam tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

 

"Değerli meslektaşlarım,

 

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi'nce, her yıl düzenlenen ve bu yıl 37.sini gerçekleştireceğimiz Bahar Sempozyumu, 23-25 Mayıs 2014 tarihlerinde Grand Cevahir Otel Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

 

Dr. Cahit Ünlüçerçi anısına düzenlenen sempozyumun ana konusu'Göz Hastalıkları Tanı ve Tedavilerinde İpuçları ve Püf Noktaları" olup konularında bilgili ve deneyimli değerli meslektaşlarımız tarafından sunulacak 11 panel ve bir konferansla konu ile ilgili bilgilerimizi tazeleyeceğiz.

 

Ayrıca Sempozyum süresince; Tıbbi Retina Paneli, FFA Kulubü, Oküloplastik Olgu Sunumları toplantıları ve Kontakt Lens Kursu düzenlenecektir. Bu sene ilk kez kapanış oturumundan sonra Uvea Behçet Birimince 'Olgu Sunumu' oturumu yapılacaktır.

 

Sempozyumun düzenlenmesinde ve bilimsel programının en mükemmel bir hale getirilmesinde, üstün gayret ve özveriyle çalışan TOD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulundaki çok değerli çalışma arkadaşlarıma, sempozyumun bilimsel seviyesinin en üst düzeyde olması için katılıp bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan tüm meslektaşlarıma, sempozyumun en uygun koşullarda sizlere sunulmasına olanak sağlayan sponsor firmalara, organizasyonundaki çalışmalarından ötürü Figür Kongre ve Organizasyon firması yönetici ve çalışanlarına yürekten teşekkür ederim.


TOD 37. Bahar Sempozyumunda görüşmek dileğiyle,

 

Saygılarımla,

 

Dr.Ercan Sağlam


TOD İstanbul Şubesi Başkanı
Şube Yönetim Kurulu Adına


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.