TOD 11. Mart Sempozyumu

Türk Oftalmoloji Derneği Çukurova Şubesi’nin düzenlediği TOD XI. Mart Sempozyumu,

TOD 11. Mart Sempozyumu
13 Şubat 2014 Perşembe 07:46

 


Türk Oftalmoloji Derneği Çukurova Şubesi Başkanı Dr. Gülhanım Hacıyakupoğlu' nun sempozyum hakkında davet yazısı şu şekilde;

 

Sayın Meslektaşlarımız,


Türk Oftalmoloji Derneği Çukurova Şubesi'nin düzenlediği TOD XI. Mart Sempozyumu, 14-16 Mart 2014 tarihleri arasında Adana Hilton Otel Kongre Merkezi'nde yapılacaktır.

 

Merhum Dr. Zehra Sarıdoğan Uğurbekler anısına düzenlenen sempozyumun ana konusu "Geriatrik Oftalmoloji"dir. Tıp teknolojisindeki gelişmeler ve ortalama yaşam süresinin uzaması hem Geriatri'nin bir bilim dalı olarak önem kazanması, hem de anabilim dalları bünyesinde geriatrik alt disiplinlerin öne çıkmasının yolunu açmıştır. Kuşkusuz, oftalmoloji bu gelişmelerin odağında yer almaktadır. Bu bağlamda, geriatrik oftalmolojinin günlük pratikteki önemi giderek artmaktadır. Sempozyum programı, geriatrik göz hastalıklarının tanı ve tedavisindeki önemli güncel gelişmelerin ele alınacağı beş panel, beş yuvarlak masa toplantısı, bir konferans, bir etkileşimli konuşmadan oluşmaktadır. Ayrıca, "Genç Oftalmolog"ların yaşlı hastaya bakışı temalı, ödüllü bir olgu sunumu seansı ve TOD Temel Eğitim Ve Mesleki Planlama Birimi tarafından düzenlenecek olan "Yaşlılık döneminde oftalmolji" konulu panel de sempozyum programını zenginleştirmektedir.

 

Tıp Bayramı olarak kutladığımız Mekteb-i Tıbbıye-i Şahane'nin kuruluş yıldönümünün sempozyum tarihimize denk gelmesi, sempozyum sosyal programı çerçevesinde Tıp Bayramı kutlaması düzenleme şansını bize vermiştir.

 

Hilton Otel ve Kongre Merkezi'nin yüksek kalitedeki teknik altyapısı ve özel salonlarıyla sempozyumumuzun düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunacaktır. Çiçek açan turunçgillerin başdöndürücü kokusunun sokaklarını doldurduğu ilkbaharda, verimli Çukurova'nın en eski kenti Adana'da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız.


Sempozyumumuzun düzenlenmesi ve bilimsel ve sosyal programın oluşturulmasındaki katkılarından dolayı TOD Çukurova Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine, davetimizi kabul ederek bizi onurlandıran tüm konuşmacılara, sponsorlukları ile destek veren tüm ilaç ve tıbbi cihaz firmalarına, özverili çalışmalarından dolayı Topkon firması yönetici ve çalışanlarına, Hilton Otel Kongre Merkezi yöneticilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Tüm meslektaşlarımızı bilimsel programda bilgi paylaşmaya ve pek çoğumuz açısından bir ilk olacağına inandığımız "oftalmologlarla Tıp Bayramı kutlaması"na davet etmekten onur duyarız.

 

Dr. Gülhanım Hacıyakupoğlu
Türk Oftalmoloji Derneği Çukurova Şubesi Başkanı
Şube Yönetim Kurulu adına


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.