Sektör Temsilcilerinden TİTCK Başkanına Ziyaret...

Gündemdeki sorunlar ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişi yapıldı...

Sektör Temsilcilerinden TİTCK Başkanına Ziyaret...
26 Mayıs 2015 Salı 14:50

T.C.Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı'na Ziyaret Hakkında.


Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Turgut VARDİ, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Taylan KÜÇÜKER, Ramazan ÖZMUTLU ile Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H. Erol HARBİ'nin katıldığı görüşme Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurum Başkanı Sayın Prof. Dr. Özkan ÜNAL ile tıbbi cihazların internet satışı yapan siteler, kontak lenslerin reçetelendirilmesi hakkında bilgi paylaşımı içeren ziyaret yapıldı.

Görüşmede Kurum Başkanı Sayın Prof. Dr. Özkan ÜNAL'a Kontak Lens hakkında detaylı bir bilgi sunumu yapılarak, ülkemizde kontak lensler ile ilgili uygulamada yaşanan problemler ve çözümleri hakkında görüşlerimiz arz edilerek, Kurum Başkanımızın bahse konular hakkında desteklerini ve çözümlenmesi hakkında katkılar sağlanması istendi.

Kontak Lens üretimi hakkında Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H. Erol HARBİ'den bilgi alan başkan, Sağlık Bakanlığı olarak bu konuda da çalışmalara destek olabileceklerini, ülkemizin sağlık merkezi olması için sivil toplum kuruluşları, üreticiler ile birlikte çalışmalara hazır olduklarını ifade etti.

Bizleri kabul eden, mesleki sorunlarımızın çözümü için destek olan başta Kurum Başkanımız Sayın Prof. Dr. Özkan ÜNAL'a, Kurum Başkan Yardımcımız Sayın Dr. A. Sait SEPTİOĞLU'na, Optik Şubeden Sayın İsmail BAŞYAYLA ve mesaide emeği geçen çalışanlara Konfederasyonumuz ve Opak Lens A.Ş. Olarak teşekkür ederiz.

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.