Orta ve Doğu Avrupa’nın En Önemli Bilimsel Sempozyumu

Johnson & Johnson Acuvue® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumunun İkincisinin 8-9 Mart 2014'te Ankara'da Gerçekleştireceğini Duyurdu.

Orta ve Doğu Avrupa’nın En Önemli Bilimsel Sempozyumu
19 Şubat 2014 Çarşamba 15:22

Türkiye'de ilki geçen yıl İzmir'de gerçekleştirilen "ACUVUE® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumu" bu yıl 8-9 Mart 2014 tarihinde Ankara'da düzenleniyor.

2007 yılında Moskova'da başlayıp Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde düzenlenmeye devam eden sempozyuma yerli ve yabancı birçok uzman konuk oluyor. Göz sağlığının korunmasını ve göz kusurlarının uygun şekilde düzeltilmeni önceliği olarak belirleyen Johnson & Johnson Vision Care'in düzenlediği ve Orta ve Doğu Avrupa'nın sayılı büyük ve önemli bilimsel toplantılarından biri olan sempozyum, bu yıl da kontaktoloji alanında uzman bilim insanlarının katılımıyla gerçekleşecek ve göz sağlığı uzmanlarının bilgi ve deneyimlerini arttırma olanağı sağlayacak.

 

8 – 9 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara JW Marriott Hotel'de gerçekleştirilecek 2. Acuvue® Eye Health Advisor® Uluslararası Bilimsel Sempozyumu kapsamında işlenecek konulardan bazıları şöyle:
• Kontak lens konforunu sağlayan temel özellikler ve ıslanabilirlik
• Solüsyon ile kontak lens uyumu
• Kontak lens intoleransı-farklı tanı ve tedavi seçeneklerinin yönetimi, uygun kontak lens seçilmesi ve uygulanması, doğru temel eğri ve kontak lens uygulaması için ipuçları
• Düşük dereceli astigmatlı gözlerde doğru lens uygulamaları, UV radyasyonu ve göz hastalıkları ile UV korumalı kontak lensler
• Günlük kullan-at kontak lensler hakkında bilgi, korneanın kontakt lense bağlı hipoksiye karşı tepkisi,
• Kırma kusurlarını düzelten kontak lens kullanıcısı gençler ve aileleriyle olan iletişim
• Kontak lense bağlı olası komplikasyonlar ve mikrobiyal keratitler
• Göz kuruluğu tedavisi

 

Bu yıl sempozyuma konuşmacı olarak katılacak alanında uzman kişiler: Noel Brennan (Amerika), Lyndan Jones (Kanada), Roger Buckley (İngiltere), Christina Grupcheva (Bulgaristan), Emrullah Taşındı, Ömür Gündüz, Stefan Löfgren (İsveç), Nazan Erda, Cem Küçükerdönmez, Meltem Yağmur, Ahmet T. Özmen ve İzzet Can.

 

 

 

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.