Opak Lens_Alcon İşbirliği ile Kontak Lens Bilgilendirme Serisi-4 Adana

Opak Lens ve Alcon Vision Care'in birlikte organize ettiği Kontak Lens Tanıtım Seminerlerinin 4 üncüsü 15 Nisan 2014'de Adana Anemon Hotel'de gerçekleştirildi.

Opak Lens_Alcon İşbirliği ile Kontak Lens Bilgilendirme Serisi-4 Adana
16 Nisan 2014 Çarşamba 11:44

Adana optik mağazaları tarafından yoğun ilgi gören tanıtım seminerinin öne çıkan detayları;

 

 


Toplantı Opak Lens İş Geliştirme ve Eğitim Bölümü'nden Sn. Fatma Küçüktaş'ın kontak lensin kullanım alanları, kullanım avantajları ve doğru kullanım şekilleriyle ilgili verdiği bilgilerle başladı.

 

Dünya'da ve Türkiye'deki kontak lens pazar bilgilerini paylaşan Sn. Küçüktaş'ın gelişen sektör koşullarına ve potansiyele de değinen sunumunun ardından Sn. Erol Harbi, Sn. Hülya Şenyüz ve Sn. Fatma Küçüktaş optik mağaza temsilcilerinin sorularını yanıtladılar.

 

Katılımcıların en önemli sorunları arasında yer alan internetten yapılan online satışlar konusunda gelen sorulara cevaben Opak Lens ve Optik Gazete işbirliği ile yürütülen Sosyal Sorumluluk ve Bilinçlendirme Projesi hakkında detaylı bilgiler verildi. 

 

Toplantı,  Alcon Vision Care firmasından  Sn.Dr. Ziya Yenice, Sn.Tuğba Alpdoğan ve Sn.Savaş Alkan'ın yaptığı ürün tanıtımı sunumları ile devam etti. Alcon Vision Care Türkiye Genel Müdürü Sn.Gökhan Güngör ve Kilit Müşteri Müdürü Sn.Erhan Şenkardeşler'in de katıldığı toplantıda Alcon Vision Care’in Avrupa ile eş zamanlı olarak bu ay içerisinde Türkiye'de de kullanıma sunulan iki yeni ürün ailesinin duyurusu yapıldı. 

 

Air Optix Colors; Silikon hidrojel renkli lens, hem airoptix aqua’nın tüm özelliklerini taşıyor ve aynı zamanda 3ü bir arada renk teknolojisi ile yenilikçi plazma yüzey teknolojisi ve 9 ana renk seçenekleri sunuyor.

 

Dailies; Aqua Comfort Plus ailesi göz kırpma ile aktif hale gelen nem teknolojisine sahip tek günlük kullan-at lens olarak dikkat çekiyor.

 

Yeni ürün ailelerine ilişkin daha detaylı bilgileri çok yakın zamanda Optik Gazete üzerinden sizlerle paylaşacağız.

 

Toplantı sonunda katılım gösteren tüm optik mağaza temsilcilerine reklam malzemeleri verilirken, katılım sertifikaları gönderilmek üzere mağaza kayıtları alındı.

 

Katılımcılar,  aldıkları bilgiler ve yeni ürünlerin geliş haberleriyle son derece memnun kaldıklarını ve bu tür toplantıların sürekliliği konusundaki dileklerini paylaştılar.

 

Opak Lens ve Alcon Vision Care olarak, eğitime önem veren ve yoğun ilgi gösteren Adana’daki tüm optik mağazalarına Teşekkür Ediyoruz.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.