Karadeniz Optisyen Gözlükçüler Derneği genel kurul toplantısı Samsun’da yapıldı

Karadeniz Optisyen Gözlükçüler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı, 17 Ağustos 2014 tarihinde Samsun Hampton Hilton Otelinde yapıldı.

Karadeniz Optisyen Gözlükçüler Derneği genel kurul toplantısı Samsun’da yapıldı
19 Ağustos 2014 Salı 11:06

 

Toplantı, Dernek Başkanı Ali Mutlu’nun konuşmasıyla açıldı ve ardından divan kurulunun oluşturulmasına geçildi. Divan başkanlığına önerilen Taylan Küçüker, oybirliğiyle divan başkanı seçildi. Kâtip üyeliklerine önerilen Buğra Rahman Kahramanoğlu ve İlyas Akca da üye olarak kabul edildiler. Konfederasyon faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan Taylan Küçüker, sorulan soruları cevaplandırdı. 
Soru-cevap arkasından yapılan Dernek Organları seçiminde, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu asil ve yedek üyeleri seçildi.

 

Toplantıya, TOOMD Genel Başkanı Turgut Vardi, Erdol Aydoğan, İlker Ayaz, Ramazan Özmutlu, Optik Koop Başkanı Şahap Tuzal, Gözkoop Başkanı Burçin Küçükören, Taylan Küçüker, Serkan Yakan, Kamil Birimoğlu,

Fatih İşçimen, Muharrem Kırmıkaya, Vural Çakır’ın yanı sıra, çevre il ve ilçelerdeki Samsun Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği üyeleri katıldı.

 

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısı Adana’da!
16 Ağustos 2014 tarihinde Samsun Hampton Hilton Otelinde gerçekleştirilen Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısında optisyenler ve gözlükçüler, güncel mesleki problemlerini tartıştı ve sorunlara çözüm bulma yolunda izlenecek adımları belirlerdiler. Eylül ayı toplantısı Adana’da yapılacak.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.