J&J - Opak Lens 2016 Bölgesel Kontak Lens Toplantıları – Denizli

J&J ve Opak Lens’in birlikte organize ettiği Bölgesel Kontak Lens Toplantılarının dördündücüsü 19 Ekim 2016’da  Denizli North Point Hotel’de gerçekleştirildi.

J&J - Opak Lens 2016 Bölgesel Kontak Lens Toplantıları – Denizli
20 Ekim 2016 Perşembe 10:54

j&j ve Opak Lens 2016 Bölgesel Kontak Lens Toplantıları – Denizli
İlgili Galeriye Git

J&J ve Opak Lens’in birlikte organize ettiği Bölgesel Kontak Lens Toplantılarının dördüncüsü 19 Ekim 2016’da  Denizli North Point Hotel’de gerçekleştirildi.

Denizli'de ki optik mağazalar tarafından yoğun bir ilgi gören seminerin öne çıkan detayları;

Sunumu J&J Pazarlama Müdürü Sn. Başak Öğdem ve Opak Lens İş Geliştirme Müdürü  Sn. Fatma Küçüktaş birlikte yaptılar. Hareketli ve interaktif bir şekilde gerçekleştirilen sunumda kontak lensin Türkiye'deki gelişimi ve bu noktada butik optik mağazaların yapacakları aktarıldı. Fatma Küçüktaş'ın kontak lensin geçmişi, bugünü ve geleceğine dair verdiği bilgilerin yanında Başak Öğdem Acuvue ürün ailesinin özelliklerini ve kullanıcılara sağladığı avantajları aktardı.

Opak lens'in yeni ürün ailesi GP Plus optik camlar hakkında bilgiyi Opak Lens Satış Müdürü Sn. Cem Dinçaslan aktardı.  

J&J Zincir Mağazalar Müdürü Sn.Hakan Gürkanlı'nın da sorulara cevap verdiği toplantıda Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Başkanı Sn. Kamil Nuri Gizer de kooperatifle üye olmanın önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Toplantıda Opak Lens Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Turgay Coşkun'da yer aldı.
Ayrıca seminerde misafir olarak bulunan, Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Eğitim Komisyonu Başkanı SnTaylan Küçüker ve Konya Gözlükçüler Derneği Başkanı Sn. Fatih İşçimen'de toplantıya katıldılar.

Katılımcılar,  aldıkları bilgiler ve yeni ürünlerin geliş haberleriyle son derece memnun kaldıklarını ve bu tür toplantıların sürekliliği konusundaki dileklerini paylaştılar.

Tarih Şehir Otel
4 Ekim (Gerçekleştirildi) Konya Hilton Garden Inn Konya
5 Ekim (Gerçekleştirildi) Antalya The Marmara
18 Ekim  (Gerçekleştirildi) Kocaeli Ramada Hotel
19 Ekim (Geçekleştirildi) Denizli North Point Hotel
20 Ekim (Bugün) İstanbul Radisson Blue Şişli
27 Ekim Samsun Anemon


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.