II. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası.

Türkiye'nin farklı illerindeki üniversitelerden akademisyen ve öğretim üyeleri katılacaktır.

II. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası.
06 Mayıs 2014 Salı 08:36

 

Türkiye Optik ve Optimetrik Meslekler Derneği tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası'nın ikincisi 9-10 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Kavacık Limak Eurasia Luxury Hotel'de gerçekleştirilecektir.

 

İlki 21-22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen II. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası'na Türkiye'nin farklı illerindeki üniversitelerden akademisyen ve öğretim üyeleri katılacaktır. İki günde toplam dört oturumda gerçekleştirilecek olan Şura'da, üniversite ve sektör temsilcilerinin sunumları izlenecek ve Optisyenlik Programları kapsamındaki konular görüşülerek gelişmeler paylaşılacaktır. Sunumlarda optisyenlik eğitimi ve optisyenlik programında yer alan derslerin yanı sıra, sektör temsilcilerinin hazırladığı optik sektörünün bugününe ve geleceğine ilişkin bilgiler de paylaşılacaktır.

 

Ana sponsor Opak Lens'in yanı sıra Bausch & Lomb ve Uğur Makina'nın da sponsor olduğu Şura'nın basın sponsorluğunu yürütmekte olan Optik Gazete tarafından organize edilen "Kontak Lenslerimi Seviyorum" konulu Üniversiteler Arası Video Yarışması'nın kazananlarına ödüller de 9 Mayıs akşamı düzenlenen Gala Yemeği sırasında, sahiplerine takdim edilecektir.

 

10 Mayıs 2014'de Şura'nın tamamlanmasıyla düzenlenecek olan Sonuç Bildirgesi de gazetemiz sayfalarında yayınlanacaktır.

 

Not : Toplantı sadece akademisyenler içindir.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.