Gözlükçüler ve Optisyenler Günü kutlandı

" Gözlükçüler ve Optisyenler Günü " Resepsiyonu Gerçekleştirildi.

Gözlükçüler ve Optisyenler Günü kutlandı
03 Haziran 2015 Çarşamba 07:40

2008 yılından itibaren kutlamaları gerçekleştirilen " 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü " kutlamaları bu yıl 1 Haziran 2015 tarihi Beraat Kandili olması nedeniyle 2 Haziran 2015 Tarihinde İstanbulda tedarikçiler, optisyen/gözlükçü meslektaşlarımızın ve Şekerbank T.A.Ş. katıldığı bir resepsiyonla kutlandı.

Gözlükçüler ve Optisyenler Günü programının açılış konuşmasını yapan Sayın Genel Başkan Turgut VARDİ, günün anlam ve önemi ile birlikte, tedarikçi ve gözlükçülerin bir bütün olduğunu, beraber ortak çalışmalarla mesleki gelişme ve büyümelerin gerçekleşmesinin sağlanacağını, sosyal sorumluluk projeleri ile müesseselerimizin işlem hacmini destekleyen eğitim projeleri gibi çalışmaları bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade ederek, katılımcıların Gözlükçüler ve Optisyenler Günü'nü kutladı.

Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği Başkanı Sayın Mehmet DİBİ'de gözlükçüler ve optisyenler gününü kutlayarak, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu ile birlikte hareket ettiğini, kamu kurum ve kuruluşlarında ortak çalıştaylara katıldığını, tedarik ve gözlükçülerin bir bütün olduğunu, hep birlikte büyük olacağımızı ifade etti.

Konfederasyonumuz tarafından çok yakın zamanda gözlükçülere özel bir sunum hazırlayan Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlük İşletme ve Pazarlama Genel Müdürü Sayın Enis BULCA bu gecede aramızda olmaktan dolayı memnuniyeti ile birlikte Şekerbank olarak geleneksel bir banka olduklarını, geleneksel müesseslere özel avantajlı paketlerini aktaran BULCA, gözlükçüler ve tedarikçiler için hazırlanan paket hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.