GERİ SAYIM BAŞLADI.!

Büyük ödüllü video yarışmamızda beğendiğiniz videolara oy vermek için son günler.

GERİ SAYIM BAŞLADI.!
06 Nisan 2014 Pazar 21:00

GERİ SAYIM BAŞLADI.!

Büyük ödüllü video yarışmamızda beğendiğiniz videolara oy vermek için son günler.

Üniversitelerimizin Optisyenlik Bölümlerinde eğitim alan öğrencilerimizin katıldığı kontak lens konulu video yarışmamızın artık sonuna yaklaşıyoruz. Beğendiğiniz videolara destek vermek, onların sıralamada ilk 5'e girmelerini sağlamak için hala oylamaya katılabilirsiniz.

Oylama 5 Mayıs Pazartesi saat 22:00'de sona erecek olup, ödül kazanan yarışmacılarımız, 6 Mayıs Salı günü saat 22:00'de gazetemizden ilan edilecektir.

9 - 10 Mayıs tarihleri arasında  Limak
Eurasia Kavacık/İstanbul'da  gerçekleştirilecek olan "2. Üniversiteler Arası Eğitim Şurası" dahilinde Ödüllerimiz; 9 Mayıs Cuma akşamı düzenlenecek olan GALA ile sahiplerine takdim edilecektir.



İlk 5'e giren katılımcıların ulaşım masrafları kendilerine ait olmak üzere, tam pansiyon konaklamaları gazetemiz tarafından karşılanacaktır. 09 Mayıs 2014 Cuma günü saat 12:00'de otel girişi yapabileceklerdir.

 

 

Optik Gazete tarafından Mansiyon ödülü kazanacak olan yarışmacımız ve ödüllerin verileceği Gala gecesine katılmak isteyen diğer yarışmacılarımız, konaklama ve ulaşım masraflarını kendi imkanları ile sağlayarak katılabilirler. Gala gecesi dahilinde verilecek akşam yemeği gazetemiz tarafından karşılanacak olup, yarışmacılarımızın katılım bilgilerini en geç 7 Mayıs 2014 tarihinde 0507 789 81 98 numaralı telefona bildirmeleri gerekmektedir.

 
Ödüllerimizi bir kez daha hatırlayalım;

En çok oy alan 1. Video ALE-1000 Kalıpsız Otomatik Cam Kesme Makinası
En çok oy alan 2. Video 988-A Kalıplı Otomatik Cam Kesme Makinası
En çok oy alan 3. Video CP-8800 Dijital Fokometre
En çok oy alan 4. Video DM 3 G Matkap Seti
En çok oy alan 5. Video SMH 2A El Taşı
Finale kalan tüm videolar Çantalı Tornavida Seti
Optik Gazete Mansiyon IPad 4 + IPhone 5


Oylamanın bu son günlerinde tüm katılımcılara iyi şanslar diliyoruz.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.