Aydın Üniversitesi SMYO Sektörle Kahvaltı'da

İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu Bölümlerinin sektör temsilcileri ile kahvaltısı 18 Nisan 2014 tarihinde İstanbul Aydın Üniversitesi'nin Florya kampüsünde gerçekleştirildi.

Aydın Üniversitesi SMYO Sektörle Kahvaltı'da
18 Nisan 2014 Cuma 14:20

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Bülent Pekin'in açılış konuşması ile başlayan kahvaltıda Sağlık Meslek Yüksek Okulu'na bağlı tüm bölümlerin yöneticileri ile, bu bölümlerin önde gelen sektör temsilcileri bir araya geldi.

 

Optisyenlik bölümü sektör temsilcilerinin de yer aldığı kahvaltıda SMYO kapsamındaki sektörlerin temsilcileri, kısaca firmalarını tanıtarak sektör hakkında görüş ve önerilerini paylaştılar.

 

Optik Gazete olarak bizleri de bu anlamlı toplantıya davet eden İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu yönetimine teşekkür ediyoruz.

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.