Ara, Bul Kazan!

Optik Gazete, optisyenlik müesseseleri sahibi ya da çalışanı olan okurlarına her gün 9 hediye veriyor.

Ara, Bul Kazan!
21 Ocak 2017 Cumartesi 14:09

ARA, BUL, KAZAN!
Optik Gazete’den
Optisyenlik Müesseselerine
Her Gün 9 Hediye!
Optik Gazete, optisyenlik müesseseleri sahibi ya da çalışanı olan okurlarına her gün 9 hediye veriyor. Hediyelere sahip olmak için tek yapacağınız şey okuduğunuz haberlerde yayınlanan “Özel Cümle”yi bularak bizi aramanız. “Özel Cümle”yi bulup belirttiğimiz 3 ayrı saatte bizi arayan ilk 3 kişi toplamda 9 kişi o günün hediyelerine sahip olacak.
Ara, Bul, Kazan’a Nasıl Katılacaksınız?
Optik Gazete olarak Cumartesi ve Pazar günleri hariç her gün saat 11:00 ile 15:15 arasında 3 farklı zaman diliminde yayınlanan haberlerimizden her birinde bir “Özel Cümle” yayınlayacağız.
“Özel Cümle” sadece o gün yayınlanan ve manşet resminde “Ara, Bul, Kazan”  logosu yer alan 3 farklı haberin içinde yer alacaktır.
Sizin tek yapmanız gereken, her gün saat 11:00 ile 15:15 arasında Optik Gazete’nin o gün yayınlanan haberlerinin manşetlerini gözden geçirmek ve “Ara, Bul Kazan” logosunu gördüğünüz anda o habere girerek “Özel Cümle”yi bulmanız olacak. Bundan sonrası çok kolay…
  1. Arama zamanı saat 11:00 - 11:15 Arası
  2. Arama zamanı saat 13:30 - 13:45 arası
  3. Arama zamanı saat 15:00 – 15:15 Arası
Olarak günde 3 defa bizi “0506 100 88 88” numaralı telefondan arayarak, “Ara, Bul, Kazan” logolu haberimizde yer alan “Özel Cümle”yi okuyan ilk 3 okurumuz, verdiğimiz hediyelerden birine sahip olacaktır. Belirtilen saatlerden sonra hat kapanacak ve bir dahaki arama zamanı açılacaktır.

 “Ara, Bul, Kazan” logolu İlk haberi ve arama saatini kaçırdıysanız üzülmeyin! “Ara, Bul, Kazan” logolu haberlerimizin her birinde sıra numaraları da olacak, ilk arama saatinde arayamadınız veya hattı düşüremedi iseniz diğer haberleri ve arama zamanını takip ederek yeniden hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
Her gün 3 tur “Ara, Bul, Kazan” etkinliğiyle hediye kazanan 9 kişinin hediyeleri 5 gün içinde Optik Gazete tarafından optisyenlik müesseselerinde çalışan dikkatli okurlarımıza, bu etkinliğin sponsoru olan “Opak Lens” tarafından bedelsiz fatura ile ulaştırılacaktır.

Ara, Bul, Kazan Size Ne Kazandırır?
Sadece optisyenlik müesseselerini desteklemek için gerçekleştirilen bu etkinliğin sponsoru “Opak Lens”in o tarih için hediye ettiği çeşit çeşit hediyelerini kazanabilirsiniz. Optisyenlik müesseselerinde satılabilecek bu güzel ürünlere her gün 9 kişinin ücretsiz olarak sahip olma şansı verilecektir.

Elbette ki bu etkinliğin en önemli kazanımı; optisyenlik müesseselerinin güncel gelişmelerden daha hızlı şekilde haberdar olmasıdır...

Bu şekilde Optik Gazete olarak biz de optisyenlik müesseselerini kendileri için önem arz eden haber ve yazıları güncel olarak takip etmelerini ve gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Bu yolla sağladığımız farkındalık ve sinerjinin sektörümüze yansımasının da çok pozitif olacağına inanıyoruz.

Ara, Bul, Kazan  - Nasıl İşliyor?

*Cumartesi ve Pazar günleri hariç her gün saat 11:00 ile 15:15 arasında Optik Gazete’nin o gün yayınlanan haberlerinin manşetlerinin herhangi birinde günde 3 kez “Ara, Bul, Kazan” logosu yayınlanır.

*İlk yayınlandığında takip eden kişiler logonun yayınlandığı habere girerek haberin içine saklanmış “Özel Cümle”yi bulurlar ve belirtilen saatlerde 0506 100 88 88 numaralı telefondan Optik Gazete’yi arayarak “Özel Cümle”yi okurlar.

*Bu özel olarak ayrılmış olan telefon numarası sadece belirtilen saatlerde aktif olacaktır! Arayan okurların “Özel Cümle”yi eksiksiz olarak aktarmaları gerekmektedir. Eğer telefon meşgulse aramaya devam ediniz, 3 kişi doğru cümleyi verdiği anda veya belirtilen saat sona erdiğinde hat kapanacaktır. Telefona ulaşamadığınızda ilk tur tamamlanmış demektir.

*Aynı işlem yukarıda belirtilen saatler içinde aynı gün 2 kere daha tekrar edecektir. Birinci haberi kaçırdığınızda ikinci haberde logoyu yakalayabilirsiniz. Eğer bu haberi de kaçırırsanız logolu üçüncü haberdeki 3 şanslı kişiden biri olabilirsiniz.

Ara, Bul, Kazan  Armağanları

*Elegance Aquafresh Çok Amaçlı Lens Solüsyonu 250 ml (Her Katılımcıya 1 adet)

*Şanslı Burun Gözlük Teşhir Ünitesi (Her Katılımcıya 5 adet)

*Aynalı Kontak Lens Kabı (Her Katılımcıya 1 adet)
                                                                                                                                
Ara, Bul, Kazan  - Yarışma Kuralları

*Ara, Bul, Kazan optisyenlik müesseseleri için özel olarak düzenlenmiş bir etkinliktir. Bu etkinliğe yalnızca optisyenlik müessesesi sahibi ve çalışanları katılabilir. Optik Gazete hediyenin tesliminden önce katılımcılardan kimliklerini belgelemesini isteyecektir.

*Etkinliğe katılıp armağan kazanan kişi, 5 günden önce etkinliğe tekrar katılamaz.

*Aynı gün aynı optisyenlik müessesesinden 1’den fazla kişi yarışmaya katılamaz.

*Telefonla arayan kişilerin hediyeleri almaya hak kazanmaları için mutlaka o güne ait “Özel Cümle”yi eksiksiz ve tam olarak söylemeleri gerekir.

*Görüşme esnasında meydana gelebilecek (yarışma hattının kesilmesi, telefonun kapanması, telefonun arızalanması) durumlarından yarışma düzenleyicisi Optik Gazete sorumlu değildir.

*Optik Gazete’nin Ara, Bul, Kazan için bildirdiği telefon hattı her turda ilk 3 dikkatli okurun araması sonrasında cevap vermeyecektir. Bu nedenle hat meşgul ise aramaya devam ediniz. Ancak cevap verilmediği taktirde ilk 3 kişinin doğru cevabı vermesinden ve sürenin dolmasından sonra hattın kapatıldığını anlayarak, ikinci turda yeniden denemeye devam edebilirsiniz.

*Etkinlik esnasında yapılan tüm arama detayları, Optik Gazete tarafından kayıt altına alınır ve saklanır. Sesli kayıt yapılmaz.

*O günün armağanları “Özel cümle”ile birlikte haberin içinde fotoğraf ile yayınlanarak gösterilecektir.

*Her günün sonunda üç turda üç “Özel Cümle”yi doğru yanıtlayan 9 şanslı kişinin armağanları 5 gün içinde ücretsiz olarak adreslerine teslim edilecektir.

*Verilecek olan armağanlar için yarışmayı kazananlardan ek ücret alınmayacaktır. Ürünler, etkinliğin sponsoru Opak Lens’in optisyenlik müesseseniz adına düzenlenmiş bedelsiz fatura ile kazanan şanslı kişinin adına gönderilecektir.

*Kazanan kişilerin ve bağlı bulundukları optisyenlik müesseselerinin ismi haftalık olarak Optik Gazete’de yayınlanacaktır.

*Bu etkinlik 23 Ocak 2017 ile 24 Şubat 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Optik Gazete 1 gün önce yine Optik Gazete üzerinden duyurmak suretiyle süreyi uzatabilir, kısaltabilir ya da etkinliği iptal edebilir.

*Etkinliğe katılan herkes yarışma kurallarını kabul etmiş sayılır. Armağana ulaşmak için yapmanız gereken tek şey her gün Optik Gazete sayfalarını takip etmek, o gün yayınlanan haberlerin manşetlerini gözden geçirmektir. Günde 3 kez yayınlanan “Ara, Bul, Kazan” logosunu gördüğünüz haberin içinde yayınlanan “Özel Cümle”yi okumak üzere arayan ilk 9 kişiden biri iseniz o günün hediyelerinden birine de ulaşan siz olabilirsiniz…

Haydi arayın, bulun ve armağanları kazanın!





 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.