1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü!

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü resepsiyonu...

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü!
27 Mayıs 2015 Çarşamba 15:27

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler günü nedeni ile Konfederasyon tarafından bir resepsiyon verilecektir, konfederasyon tarafından yayınlanan davet metnini siz değerli okurlarımızın dikkatine sunuyoruz.

 ***

Sayın Meslektaşlarımız,

Sevgili Tedarikçilerimiz,

Değerli Dostlarımız,


Bilindiği üzere, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün 24.06.2008 tarih ve 1226-3296 sayılı yazısı ile 1 Haziran "Gözlükçüler ve Optisyenler Günü" olarak kutlanmaya başlamıştır. Bugüne kadar Konfederasyonumuzca Ankara merkezli yapılan kutlamalar, bu yıl Konfederasyonumuzun merkezi İstanbul olması münasebetiyle kutlamaların İstanbul merkezli olmasının daha anlamlı ve katılımın daha yüksek olacağı düşünülerek bu yönde bir kutlama programı ve resepsiyon hazırlanmıştır.

 Konfederasyonumuz tarafından hazırlanan resepsiyon ve davete katılıma katkı sağlamak isteyen meslektaşlarımızın, tedarikçilerimizin ve doslarımızın EK'te yer alan davetiye üzerinde bulunan LCV üzerinden iletişim kurmaları önemle rica olunur. Resepsiyona katılım ücretli ve sınırlı sayıdadır. Anılan programda, siz değerli meslektaşlarımızı, tedarikçilerimizi ve dostlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.

 

Saygılarımızla,

Turgut VARDİ

Genel Başkan

 

Davetiye için tklayınız

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.