“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışması: Hilal Optik- Karaman/Merkez

“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” yarışmamız devam ediyor. Hilal Optik- Karaman/Merkez

“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışması: Hilal Optik- Karaman/Merkez
20 Aralık 2017 Çarşamba 18:01

Türkiye’nin dört bir köşesindeki optik mağazalarından, birbirinden yaratıcı vitrin düzenlemelerinin olduğu fotoğraflar gelmeye devam ediyor.

Hilal Optik
Karaman’ın merkezinde bulunan Hilal Optik, mesleğine saygılı ve mesleki etiklere özen gösteren 15 yıllık perakende optik mağazasıdır.


Hilal Optik Vitrini- Karaman/Merkez

Hilal Optik’ten gelen bu fotoğrafta; çocuk gözlüklerinin teşhiri için rengârenk baykuş simgelerinden, renkli arabalardan ve oyuncak bebeklerden oluşan şirin bir vitrin tasarımı görülüyor.



Hilal Optik’ten gelen diğer fotoğrafta ise; büyük gözlükler, kırmızı renkli arabalar, ceviz ve fındık gibi doğadan malzemeler kullanılarak düzenlenmiş bir vitrin tasarımı göze çarpıyor.


Hilal Optik Vitrini- Karaman/Merkez

Siz de yarışmamıza katılmak isterseniz; en az 1, en çok 5 adet fotoğrafla ve firmanızı tanıtan kısa tanıtım yazısı ile yarışma sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

Hilal Optik’e katılımı için teşekkür ederiz ve yarışmamızda bol şans dileriz.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.